Напівфабрикати в упаковці шкідливіші, ніж передбачалося раніше

12 вересня 2015 | Автор: Арсен

follow site Напівфабрикати в упаковціКанадські вчені після проведення нового експерименту прийшли до висновку, що напівфабрикати в упаковці є набагато шкідливішими, ніж передбачалося раніше.

http://spartinadesign.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1513053062.2796380519866943359375 Експерти з Інституту Торонто впевнені, що виною всьому є матеріали, з яких створена оболонка, так як у них є величезна концентрація різних хімічних елементів.

Вчені повідомляють, що під час того як запаковані продукти розігрівають за допомогою мікрохвильової печі, починають утворюватися шкідливі сполуки, які при попаданні в людський організм збільшують ризик розвитку величезного числа різних хвороб, сюди увійшла і онкологія. Якщо подібну їжу давати дітям, то в результаті вони будуть страждати від затримки психомоторного розвитку.

Підбивши підсумки, вчені рекомендують тим, хто любить напівфабрикати, перед їх вживанням прибирати плівку. Але, навіть не дивлячись на правильний їх розігрів, дослідники все одно більше схиляються до того, щоб взагалі такі продукти не купувати, а вже тим більше їсти.

Що ж стосується дітей, то канадські експерти суворо заборонили давати таку їжу малюкам, адже це може спровокувати ожиріння, і багато інших, більш серйозних хвороб.

enter Додати коментар: